LUMEN


HOME FRAGRANCES
Cereria Lumen werd opgericht in 1961 in Seregno vanuit het idee van de echtgenoten Paolo Pirola en Giuseppina Castoldi. Tegenwoordig wordt Cereria Lumen geleid door de tweede generatie van de familie. 
 "rond het licht van een kaars van Cereria Lumen kun je een ervaring van parfum en goede smaak beleven van het leven in een typisch Italiaans huis"


De missie van Cereria Lumen
Producten maken die fans van kaarsen en huisgeuren kunnen verrassen. Bied altijd de beste geuren en de meest natuurlijke grondstoffen die op de markt verkrijgbaar zijn. Aangename verrassing met het productontwerp.

De visie
We willen innovatief zijn, we weten dat in onze kleine Cereria Lumen een referentiepunt is voor de voortreffelijkheid van geurkaarsen, of ze nu worden geproduceerd met de Lumen-merken of met huismerken. We proberen de klant te prikkelen door hem te betrekken bij een olfactorische en sfeervolle ervaring met kwaliteitsproducten, mooi en goed gemaakt.

Onze waarden
We testen onze producten niet op dieren en we gebruiken geen grondstoffen van dierlijke oorsprong. Minimale impact met productie zonder CO2-uitstoot voor duurzame ontwikkeling. Voortdurende selectie van natuurlijke grondstoffen. Voortdurende actualisering door wetenschappelijk onderzoek voor de ontwikkeling van veilige producten. Last but not least is een van de waarden onze ambachtelijke traditie die we met trots voortzetten, een voorbeeld van het echte product made in Italy.

Wetgeving en zelfregulering.
Onze kaarsen voldoen aan de UNI / EN 15493, 15494 en 15426 normen met betrekking tot brandveiligheid, veiligheidswaarschuwingen met correcte etikettering voor de consument, controle van kaarsrookemissie. De geurkaarsen zijn allemaal gemaakt met door IFRA gecertificeerde geuren en in overeenstemming met de REACH-verordening.

Cereria Lumen is lid van de non-profitorganisatie AECM (Association of European Candle Makers) die tot doel heeft een zelfreguleringscode te ontwikkelen op basis van de kwaliteit van de productie en informatie voor het veilig gebruik van kaarsen "